Podcasteja työelämän trendeistä ja työn murroksesta

Haluaisitko kuulla tarkemmin työn merkityksellisyydestä organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaan johdolla? Tai kiinnostaako sinua vuorovaikutuksen merkitys työyhteisöissä? Entä mitä luottamuksella tarkoitetaan, mikä sen merkitys työelämässä on ja miten sitä on mahdollista työyhteisöissä vahvistaa?

Näihin kysymyksiin saat vastauksia ja aiheista keskustellaan mielenkiintoisessa Kuntatyö 2.0 podcast-sarjassa. Kuunneltavana on tällä hetkellä jo 19 työelämään liittyvää jaksoa.


Sarjassa syvennytään työn murrokseen ja työelämän trendeihin. Vieraana jaksoissa on työelämän kehittäjiä ja kuntatyön tekijöitä monilta eri toimialoilta.


Tutustu podcasteihin tästä: https://www.kunteko.fi/podcast

KunTeko 2020 on kunta- ja maakunta-alan työelämän tuottavuutta, tuloksellisuutta ja laatua edistävä kehittämisohjelma, joka tarjoaa kehittämispalveluja kuntatyöpaikoille kaikkialla Suomessa. Kehittämisohjelma toimii lisäksi kehittäjäkumppanina kehittämistavoitteiden kartoittamisessa ja tukee kunnissa tehtävää kehittämistyötä palveluillaan. 

Kunteko on KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen JUKOn, KoHon ja Julkisen alan unioni JAU:n yhteinen valtakunnallinen hanke. Ohjelman päärahoittaja on Hämeen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tuella. Kuntekon toinen vaihe toteutetaan 1.1.2018-31.12.2020. 


Katso tarkemmin, mitä kaikkea Kuntekossa toteutetaan: https://www.kunteko.fi/mika-on-kunteko