Otetaan yhdessä koppi yrityksistä - kaikki voivat auttaa!


KuvituskuvaAktiivisilla verkostoilla on ollut Roihu-hankkeessa alusta alkaen tärkeä rooli. Hanke on tehnyt monipuolista yhteistyötä alueen yrittäjien ja yrittäjyyden asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö luo voimaa ja sen tarve on tullut entistä enemmän esille juuri tässä hetkessä. Roihu-hanke myös kannustaa kaikkia käyttämään pk-yrittäjien tuotteita ja palveluja. Kuluttajalla on valtaa.

Vaikeat ajat kääntävät katseet erityisesti pk-yritysten selviytymiseen. Lue, miten Etelä-Savossa tarjotaan yrittäjille apua ja millaisia yrityspalveluita on tarjolla erityisesti tässä nopeasti muuttuneessa tilanteessa.

Hankkeen kantavana teemana on uuden yrittäjyyden luominen, olemassa olevan kehittäminen, uusien yrittäjyyden tukimuotojen testaaminen, sukupolvenvaihdosten ja ekosysteemin perustan luominen. Roihu palvelee yrittäjyyttä uravaihtoehtona miettiviä henkilöitä sekä muutaman vuoden yrittäjinä toimineiden tai sukupolvenvaihdosta miettivien henkilöiden yrittäjyyttä.


Roihu – uutta yrittäjyyttä, kasvua ja kansainvälisyyttä Etelä-Savosta -hanke on tukenut ja kehittänyt toimintansa aikana pk-yrittäjyyttä järjestäen Etelä-Savon alueella lukuisia valmennuksia ja tapahtumia. Hankkeen toimenpiteisiin on vuosina 2018-2020 osallistunut yli 2000 yrittäjyydestä innostunutta henkilöä. Roihu on ollut tukemassa omalta osaltaan 54 uuden yrityksen perustamista.

Roihu-hankkeen päätoteuttajana toimii Xamkin Pienyrityskeskus ja osatoteuttajina SamiEdu ja Esedu. Hanke päättyy huhtikuun lopussa 2020.

Roihu-hanke