OsaavaPK-hanke kokosi Onnistutaan yhdessä -työkirjan




Onnistutaan yhdessä kohti yrityksen uudistumiskykyä-työkirja. Esittelyteksti vauhtia uudistumiskykyyn Onnistutaan yhdessä-työkirjan avulla. Lue asiantuntijoiden ajatuksia, opi uudistumiskyvyn arvimittarista ja tutustu työpajaesimerkkeihin.
Onnistutaan yhdessä -työkirjaa voi mainiosti hyödyntää yrityksen uudistumiskyvyn vauhdittamiseen! Kirjassa on muun muassa asiantuntijoiden ajatuksia (blogit), uudistumiskyvyn arviointimittari ja työpajaesimerkkejä yhdessä onnistumiseen.

Työkirjassa on vahvasti mukana hankkeeseen osallistuneita yrityksiä. Työkirjan toteutuksessa näkyvät yritysjohdon ja henkilöstön kokemukset valmennusprosessista sekä heiltä saatu tärkeä palaute valmennuksissa käytetyistä työkaluista.

Onnistutaan yhdessä -työkirja syntyi valtakunnallisen OsaavaPK-hankkeen lopputuloksena. Työkirja tehtiin hankkeessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK), Työterveyslaitoksen (TTL) ja LUT-yliopiston asiantuntijoiden yhteistyönä. Hankkeen asiantuntijat ovat nostaneet työkirjassa esiin erityisesti uudistumiskyvykkyyden tärkeimpiä elementtejä. Klikkaa linkkiä ja tutustu Onnistutaan yhdessä -työkirjaan!

OsaavaPK-hankkeessa kehitettiin yritysten uudistumiskykyä lähes kolmen vuoden ajan. Hanke toteutettiin yhdessä Jyväskylän ammattikorkeakoulun, LUT-yliopiston ja Työterveyslaitoksen kanssa. Hankkeessa valmennettiin pk-yritysten johtoa uudistumiskyvykkyyden eri teemojen äärellä. 

ESR-hankkeessa parannettiin yritysten tuottavuutta ja hyvinvointia pk-yrityksille suunnatun henkilöstöjohtamisen valmennusohjelman avulla. Mukana on ollut 49 pk-yritystä Keski-Suomen, Etelä-Suomen, Etelä-Karjalan, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueilta.