Työpeili-ohjaajakoulutus

Tervetuloa 1.12.2020 seminaariin ja tammikuussa alkavaan Työpeili-ohjaajakoulutukseen!

Vertaistuki on korvaamaton osa pienyrittäjän hyvinvointia. Kun on mahdollisuus jakaa ajatuksia sellaisten ihmisten seurassa, jotka ovat samassa tilanteessa, saa kokemuksen luottamuksesta ja hyväksynnästä. Tämä lisää hyvinvointia ja tuottavuutta - erittäin tärkeää näinä vaikeina aikoina. 

Työpeili-ryhmätoiminnan malli on kehitetty Työpeili-hankkeessa (ESR, SAMK) ja se on helposti käyttöönotettava konsepti kaikille yrittäjäryhmien vetämisestä kiinnostuneille. Työpeili-ohjaajaksi voi tulla monen taustaiset henkilöt, kuten yrityspalveluissa toimivat, yrittäjät itse ja yritysmentorit. 

Työpeili-ohjaajakoulutus alkaa etänä Satakunnan ammattikorkeakoulun tarjonnassa. 

- Koulutus sisältää viisi kolmen tunnin etäopetuskertaa vuoden 2021 tammi-toukokuussa. Koulutuksessa käydään läpi perusasiat vertaisryhmätoiminnasta ja pienyrittäjyyden erityisyydestä.

- Kevään aikana kutsutaan koolle oma ryhmä ja tehdään 2-3 ohjauskertaa. Tähän on syytä varata riittävästi aikaa. Ohjaukset voi tehdä myös työparin kanssa. 

Etätapaamisissa peilataan kokemuksia ja opitaan uutta joka kuukauden toinen torstai klo 17-20, alkaen 14.1.2021. Viimeinen kerta on jo 6.5. Omat ohjauskerrat tehdään helmikuun puolesta välistä alkaen. 

Hinta on 279 € /osallistuja (sis. alv 24 %), kouluttajana toimii Marika Raitaniemi. Ilmoittautumiset 31.12.2020 mennessä osoitteessa https://bit.ly/31We9oE Lisätietoja antaa koulutussuunnittelija Jonna Lehtinen, 044 710 3042, jonna.lehtinen(at)samk.fi. Työpeilistä lisää www.foorumix.fi

Kuusi kuvaa pienyrittäjän elämästä keväältä 2020

 

*** 

Työpeili-hankkeen päätösseminaari tiistaina 1.12.2020 striimattuna ja Suomalaisella Klubilla Porissa.

Aloitamme brunssilla, sen jälkeen klo 11.45 – 15.30 ohjelmassa Työpeilin tulosten lisäksi: 

Sote- ja hyvinvointialan ajankohtaiset kuulumiset, Terhi Tevameri 

Pienyritysten kipupisteet ja digitarpeet, Mikko Hannula 

Kokemuksia pienyrittäjien muutoskyvystä eli resilienssistä sekä tutkimustuloksia korona-ajan vaikutuksista yksin- ja mikroyrittäjiin, Anna-Mari Simunaniemi 

Mikroyrittäjäkeskus MikroENTREn toiminnan ja Mytty-hankkeen esittely, Eeva Leinonen 

Videoidut yrityscaset antavat maistiaisia elävästä elämästä. Tässä linkit koko ohjelmaan http://www.foorumix.fi/wp-content/uploads/2020/10/1.12.2020-Tyopeilin-ESR-SAMK-paatosseminaari.pdf ja ilmoittautumiseen https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10812/lomake.html 24.11. mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa seminaariin ja Työpeili-ohjaajakoulutukseen! 

Kaarina Latostenmaa, 044 710 3662, kaarina.latostenmaa(at)samk.fi, www.foorumix.fi 

Yksinyrittäjät todella tarvitsevat ”työkaveria” ja vertaisvoimaa.

"Ryhmässä voidaan työstää samaa asiaa monen yrityksen kanssa. Aika- ja kustannussäästöä kaikille." 

”Porukka saanut yhdessä tehtyä sellaista, mitä ei yksin olisi tehnyt.”