Parempi työelämä -webinaarit

Parempi työelämä tuottaa tulosta

Viiden webinaarin sarja käsittelee tuottavaa ja tuloksellista työelämää ja sen kehittämistä useista eri näkökulmista, kiinnostavien asiantuntijoiden toimesta. Webinaareissa tarkastellaan työhyvinvointia niin yksilön kuin yhteisönkin näkökulmasta. Kuulemme, miten työn muutos vaatii työntekijää sopeutumaan, mutta tarjoaa samalla myös uusia mahdollisuuksia kasvuun ja uran uudelleen suuntaamiseen. Niissä pohditaan, mitä on laaja-alainen osaaminen, mitä tulevaisuus meiltä edellyttää, ja miten esimerkiksi laadukas johtaminen voi tätä osaamista kerryttää. 

Webinaarisarjaa täydentää hanketoimijoiden oma koulutus, jossa käydään läpi käytännön viestinnän työkaluja. Hankkeet ja niiden rakentamat uudet ideat tuottavat sellaista hyvää, mistä hyötyvät yritykset, yrittäjät ja yhteiskunta. 

Webinaarisarjan ensimmäisen osan vetää Pauliina Mäkelä. Neljän seuraavan osan fasilitoija on tietokirjailija, viestinnän kouluttaja Katleena Kortesuo

Webinaarien tallenteet ovat nähtävissä linkkien kautta.


Webinaari 1: Viestintävinkit hanketoimijoille

Tuottava ja tuloksellinen työelämä ei synny yksin. Tarvitaan osaamista ja ymmärrystä, ja sen jakamista. Someviestinnän työkaluja ja osaamista. Webinaari meille kehittäjille tarjoaa mahdollisuuden jakaa tietoa ja parhaita käytäntöjä, sekä oppia muilta. Keskusteluun meitä johdattavat maan innostavimmat viestinnän ja vaikuttamisen sparraajat, kuten sosiaalisen median asiantuntija ja kouluttaja Pauliina Mäkelä sekä viestinnän kouluttaja Katleena Kortesuo.

Webinaari 2: Työhyvinvointi ja terveys

Näet unta elääksesi. Uniterveys on maailmalla nopeasti nouseva trendi, ja syystä. Sarjayrittäminen vaatii jaksamista ja heittäytymistä, jolloin uni voi jäädä vähäiseksi. Webinaarissa kuulemme Katleena Kortesuon, psykologi, FT, sarjayrittäjä Ville Ojasen ja aivotutkija Katri Saarikiven näkökulman siihen, mikä on riittävää lepoa ja miten se vaikuttaa suoriutumiseen. 

Webinaari 3: Innovointi ja tuottavuus

Työelämä muuttuu jatkuvasti, mutta niin muutut sinäkin. Voimaa on se, että kykenee muutosten keskellä huolehtimaan omasta jaksamisestaan ja uudistumiskyvystään – ja tuomaan uuden innon osaksi työtä. Innovaatiot syntyvät rohkeasta kokeilemisesta. Lisää aiheesta webinaarissamme, jonka asiantuntijana on yrittäjä, yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki ja Suomen yrittäjien Albert Mäkelä.

Webinaari 4: Luottamus ja yhteistyö

Luottamus on liimaa ja yhteistyö on voimaa. Webinaarimme kertoo sinulle, miten luottamuksen ilmapiiri rakennetaan työpaikalle ja miten siitä hyötyvät sekä työnantaja että työntekijä. Teeman asiantuntijoita ovat Itä-Suomen yliopiston professori Taina Savolainen ja luova johtaja, kirjoittaja, puhuja Timo Kiuru.

Webinaari 5: Osaaminen 

Osaamisen kehittäminen ei saa loppua koskaan. Uuden oppiminen tukee suoriutumista nykyisessä työssä ja helpottaa sopeutumista muutoksiin, joita varmasti on edessä. Oman osaamispolun rakentamiseen saat vinkkejä maksuttomassa webinaarissamme. Webinaarin asiantuntijana on johtamisen ja oppimismuotoilun valmentaja, toimitusjohtaja Vilma Mutka. Kommenttipuheenvuoron pitää Sitran vanhempi neuvonantaja Jaana Villanen.