torstai 22. lokakuuta 2015

Hankehaun päättymisen tunnelmiaSyyskuun puolessa välissä päättyneessä valtakunnallisessa Tuottavaa ja tuloksellista työelämää yhteistyöllä -ohjelman hankehaussa hakemuksia tuli yhteensä 29. Näistä haun erityistavoitekohtaiseen arviointiin pääsi 18 hankehakemusta. Haku oli kohdistettu mikro- ja pk-yritysten tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Haussa haettiin hankkeita, jotka käytännössä auttavat pieniä yrityksiä heidän omista lähtökohdistaan kehittämään tuottavuutta ja samaan aikaan työhyvinvointia niin, että työpaikoilla kehittämistyötä tehdään johdon ja työntekijöiden yhteistyönä. Tulleet hankehakemukset osoittavat tämän olleen erityinen haaste työelämän kehittäjille. Useissa hankkeissa keskityttiin pelkästään yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, verkostojen luomiseen tai erilaisten työkalujen ja oppaiden kehittelyyn.

Hämeen ELY-keskus tulee tekemään valtakunnallisen koordinaatiohankkeen ohjausryhmälle esityksen viiden hankkeen rahoittamisesta. Lopulliset valinnat julkistetaan lokakuun lopussa ohjausryhmän kokouksen jälkeen. Tavoitteena on, että uudet hankkeet pääsevät aloittamaan toiminnan vuoden 2016 alussa. Kolmatta hankehakua suunnitellaan tämän vuoden lopussa ja se tulee avautumaan todennäköisesti kesän alussa 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti